Cursus IN DIALOOG

Cursus IN DIALOOG – Ouderen voor ouderen

In het najaar start de cursus In Dialoog: een cursus van ouderen voor ouderen. In ieders leven gebeuren bijzondere dingen. Gebeurtenissen die een bepaalde indruk achterlaten en die u maken tot wie u bent. In een serie van 8 bijeenkomsten rondom ouder worden, spelen we op een praktische manier in op bepaalde vragen in het leven. Bijvoorbeeld hoe u actief kan blijven, hoe u prettig contact kan hebben met anderen en of u een rol kan spelen in het leven van uw naasten.

dialoogDe bijeenkomsten zijn erop gericht om u handvaten te bieden om bijvoorbeeld een gezamenlijke activiteit te starten en hierdoor uw eigen weerbaarheid en zelfstandigheid te versterken. Dit kan op allerlei manieren. Wellicht bespeelt u een muziekinstrument en zou u dit graag met anderen doen, alleen weet u niet hoe. Of zou u graag eens met iemand spelletjes doen, vissen of praten. Tijdens de cursus doet u sowieso nieuwe contacten op, inspireert u elkaar door naar elkaars verhalen te luisteren en uw levenswijsheid te delen.

 Deze cursus is voor ouderen die actief in het leven staan, zich willen blijven ontwikkelen en dit graag samen met anderen willen doen. Tegelijkertijd is dit ook een cursus voor ouderen die bemerken dat er zaken aan het veranderen zijn en soms door leeftijd met problemen te kampen krijgen.

 De cursus bestaat uit 8 bijeenkomsten van 2,5 uur en wordt begeleid door een trainer van Stichting Mind at Work. De eerstvolgende groep start op maandagmiddag 10 november. De cursus vindt plaats in het Huis van de Wijk (voorheen obs ’t Kofschip), Slufterplantsoen 10, Waterwijk te Almere. Aan de cursus zijn geen kosten verbonden.

 Voor meer informatie bel of mail ons gerust op 036-546 9570 of info@mindatwork.org t.a.v. Babs de Haas of Angela Blankenzee.

download brochure (pdf)

Reacties zijn gesloten.