Vrijwilligers

Wilt u ook vrijwilliger worden bij 60+Online klik dan hier voor meer informatie.

Claudia

claudiaIn 2012 heb ik mijn moeder (75) en een oudere dame (90) ‘online’ gebracht. Dat wil zeggen dat ik ze heb begeleid bij het aanschaffen en in gebruik nemen van een tablet. Inmiddels zijn de dames dagelijks op het internet. Mijn moeder is meer actief met e-mailen en bijhouden van het online kookboek, de dame van 90 is meer actief op Facebook. Het feit dat beide dames door een klein beetje ondersteuning weer volledig konden aansluiten aan de moderne tijd maakte mij heel gelukkig. Het idee om nog meer ouderen te helpen was geboren en zo begon ik in 2013 met 60plus online.

Almere

Wim

wimMijn naam is Wim van Diermen. In september 2011 heb ik drie opeenvolgende beroertes gehad. Daardoor ben ik in september 2013 100% afgekeurd en per 1/10 ontslagen. Ik ben 28 jaar werkzaam geweest in ICT, waarvan de laatste 17 jaar als leidinggevende van diverse grote ICT teams. Ik zie u graag en wil met u samen uw vragen beantwoorden.

 
Geert

geert

 

 

 

Martin
martinbWat doe ik? Ik onderhoud de site van nl60plus en help met het beantwoorden van vragen over internet, tablets, pc’s en laptops. Hoe ben ik? Creatief, betrokken en behulpzaam. Wat wil ik? Dat het digitale tijdperk voor niemand meer geheimen heeft.

Wassenaar

Cornélie

cornelieOmdat internet dynamisch is kan je de conclusie trekken dat stilstand achteruitgang is. In mijn omgeving krijg ik heel vaak de vraag of ik even wil helpen omdat ik redelijk up to date en handig ben met “computers”. Maar ook voor mij geldt natuurlijk dat ik echt niet op alle fronten alles weet. Toch wil ik graag mijn kennis overbrengen als daar anderen mee geholpen zijn. Ik ben in 2015 gepensioneerd.

Huib

huibKennis en ervaring overdragen wordt steeds leuker, bij Repair Café probeer ik bezoekers zelf te leren repareren al is dat soms hoog gegrepen. Het gebruik van computers bevorderen is een prachtige uitdaging en van vrijwilligerswerk krijg je zoveeeel terug.